Október közepére leszerveztük az első látogatós csapatot: Nővérem és családja, szüleim, sógorom anyukája és nővére jöttek ki. Mondanom sem kell az utat a csapat legifjabb tagja Lilike bírta a legjobban, a maga 18 hónapjával le se lehetett vakarni a vigyort az arcáról J rengeteget aggódtunk, hogy fogja bírni a repülést (élete első tengerentúli útja :) ), a kaját, a hőséget stb – hát egy panasz nélkül telt a két hét, reggelente nagy kacagásokkal indult a nap és gyűjtöttük az élményeket!

Egy hét bangkok – városnézés, Híd a Kwai folyón, ősrégi templomok, masszázs és persze piacolás volt a program. Aztán lementünk Koh Samuira egy hétre, itt hosszú séták a tengerben – szó szerint, olyan sekély volt az öböl hogy 30 perc séte volt kiérni arra a részre ahol leglább derékig ért a víz :D:D – elefánthátonlovaglás, vízeséses kirándulás és persze még piacolás volt a prog itt.

Elképesztő finomakat ettünk, minden étkezésnél vagy fél tucat különféle fogás várt, ha rágondolok megint éhes leszek :)

Összeségében szuperül telt a két hét, így most már én is magabiztosabban várom a további látogatókat – ki lehet bírni ennyi időt itt :):)

A bejegyzés trackback címe:

https://erathailand.blog.hu/api/trackback/id/tr364955313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása