Par hete volt egy nagyon erdekes incidens a 'gyarban', mindenkeppen meg akartam osztani :)

Szoval a biztonsagi csapat elkapott egy sofort aki uzemanyagot lopott, ez mint mindenhol mashol, itt is oriasi biznisz...elkaptak a fickot, lecsuktak, idaig rendben is van a tortenet, DE....

...masnap reggelre sztrajkba kezdett tobb mint szaz masik sofor, azt kovetelven, hogy engedjek el a lecsukott delikvenst ES szuntesse be a ceg a nyomozast a benzinlopasok kapcsan!! Az osszeverodott tobb int szaz fos tomeg elallta a raktart kijaratat es nem engedtek se ki, se be a kamionokat, meg fenyitettek minden sofort aki esetleg munkaba akart volna allni. A kovetkezo csavar a tortenetben az volt, hogy elfaradt a tomeg a helyi Munkaugyi hatosaghoz a kovetkezo kovetelessel:

Van egy belso szabalyzat ami minden soforre vonatkozik, meg van hatarozva hogy 100kmeterenkent hany liter uzemanyagot kene fogyasztani es ha jol vezet a sofor akkor a norma szerint kb hany litert lehet megsporolni. A soforok azt koveteltek, hogy ha a megadott normanal kevesebb uzemanyagot hasznalnak el, akkor a kulonbozetet ADJA NEKIK eg, mert az jogosan megilleti okat, hiszen a ceg azt varja, hogy a norma szerint fogy az benzin :)

ELKEPESZTO!!! :):) ennyi energiaval pl ha van egy projekt amin dolgozol es a ra szant koltsegkeretet nem koltod el, akkor ugye a differencia pl teged illet :):)

Erthetetlen, ezek az emberek hol nottek fel??

A tortenet vege az lett hogy a hatosag elhajtotta oket hogy ne legyenek okrok, menjenek vissza dolgozni, ugyhogy vissza is jottek dolgozni :):) Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://erathailand.blog.hu/api/trackback/id/tr494982078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása